EnglishHrvatski

Izrada web stranica
i savjetovanje

“vinisWEB” izrađuje web stranice već 19 godina.
Pogledajte kakve smo projekte radili do sada te nas kontaktirajte o potrebama Vaše web stranice.

KONTAKTIRAJTE NAS

4 koraka izrade web stranice

Informiranje

Definiranje svrhe i funkcije Vaše nove web stranice. Prikupljanje prezentativnih informacija elemenata kojih želite prezentirati na Vašoj web stranici te konzultiranje o programskim funkcijama ovisno o zahtjevima i potrebama web stranice.

Dizajn

U suradnji sa naručiteljem web stranice radi se odabir palete boja, te se definira osnovni raspored elemenata na pojedinoj stranici. U ovoj fazi se određuje izgled i sadržaj zaglavlja i footera stranice kao i tip izbornika.

Development

Kako bi vaša stranica bila dinamična, dizajn je potrebno oplemeniti sa nekoliko linija koda. Ukoliko se radi o portalnom tipu stranice s bazom podataka u pozadini iz koje se prikazuje sadržaj na stranici, onda će ova faza izrade biti ključna.

Aktivacija

Nakon kompletnog dizajna i testiranja svih funkcija nove web stranice, vrijeme je da istu stavimo live. Ova faza se sastoji od odabira hostinga, spajanja domene, podešavanje servera, upload fileova i još bezbroj malenih akcija koje će pomoći da se vaša stranica vidi na pretraživačima.

Pogledajte neke od naših radova

css html javascript
Klijent Villa Greta http://www.villagreta.com Projekt:

Novoizgrađena, moderna villa sa bazenom smještena u Kaštel Lukšiću, zahtjeva modernu web stranicu koja ce na najbolji način prezentirati ponudu samog objekta.

css html jQery php
Klijent NadzorPLUS d.o.o. http://www.nadzorplus.com Projekt:

Ideja naručitelja je bila pokrenuti novi portal za građevinarstvo, arhitekturu i uređenje. Portal je namjenjen svim građevinarima i ostalim koje građevinarstvo zanima. Osim najnovijih vijesti iz branše na portalu se mogu downloadirati brošure više od 300 proizvoda, pregledavati novi zakoni, te pronaći informacije o tvrtkama koje se bave građevinarstvom.
Iako se radi o zahtjevnom projektu sa dosta različitih modula, u vrlo kratkom roku smo portal pustili online. Redizaj portala je napravljen 2018 godine

css html javascript php
Klijent BH Clubbing http://www.bhclubing.com Projekt:

Prva verzija stranice/portala je predstavljena 2010 godine i bila je jedina stranica koja promovira mjesta za izlaske, nightlife i clubbing u BiH. Na stranici se redovno objavljuju vijesti i najave raznih događanja i koncerata, te je prikupljena baza s više od 1000 fotogalerija sa različitih eventova. Redizajn stranice je napravljen 2016 godine.

css html javascript php
Klijent Mostar Summer Fest http://www.mostarsummerfest.com Projekt:

MostarSummerFest (MSF) je dvodnevni festival koji se održava u Mostaru (BiH) od 2012 godine. Na stranici se objavljuju festivalske najave, trenutni Line-up izvođača sa biografijama, kao i fotogalerije sa svih do sada održanih festivala.

css html javascript php
Klijent Top Car Rental http://www.top-car-rental.com Projekt:

TopCarRental je portal namjenjen za iznajmljivanje vozila i usporedbu cijena najma vozila iz više različitih rent a car-ova. Najnovijom tehnologijom smo uspjeli uvezati ERP-ove više od 15 rent a car tvrtki te kao rezultat dobiti prikaz najpovoljnijih cijena vozila.

css html javascript php
Klijent onlyCROATIA Travel Agency http://www.onlycroatia.com Projekt:

vinisWEB projekt onlycroatia.com prati od samog osnivanja agencije, točnije od 2016 godine. Do sada je stranica doživjela 4 redizajna i prati sve trendove u web dizajnu. ova četverojezična stranica obiluje podacima o destinacijama, izletima, paket aranzmanima, hotelskom smještaju, nautičkom programu, te je neizbježna destinacija za svakog gosta koji putuje u Hrvatsku ili neku od susjednih zemalja.

Kontaktirajte nas bez obveza

Pošaljite neobvezujući upit s informacijama o vašoj firmi, djelatnosti ili objektu za iznajmljivanje za ponudu izrade Vaše web stranice.

Izjave klijenata

Zahvaljujući vinisWEB-u smo u vrlo kratkom roku od ideje došli do realizacije čitavog portala. Zahvalni smo na velikom broju tekućih savjeta i ideja o kojima nismo prethodno razmišljali a koji su doveli do trenutne funkcionalnosti portala.

www.nadzorplus.comPortal za građevinarstvo i arhitekturu, Split

Vrlo brza i učinkovita ekipa koja sve naše zahtjeve i promjene realizira u najkraćem mogućem roku.

www.mostarsummerfest.comFestival, Mostar, BiH

Za proteklih 12 godina suradnje imamo samo riječi hvale za vinisWEB team, koji nam je isporučio stranicu sa toliko sadržaja i opcija.

www.onlycroatia.comTuristička agencija, Split, Louvain la Neuve

Jako smo zadovoljni suradnjom sa vinisWEB-om u pogledu izrade web stranice. Također zahvaljujemo na svim upućenim savjetima i sugestijama koje smo dobili prije same izrade.

www.smart-rental.hrRent a car, Novi Marof