EnglishHrvatski
 

POSEBNA BLAGDANSKA POGODNOST: U novu rent a car sezonu uz najpoznatiji RCM-online program za vođenje poslovanja s posebnim popustom na aktivaciju.

Utorak, 17.12.2019.| Our Apps
Prednost programa je dostupnost informacija u realnom vremenu s bilo kojeg računala ili mobitela. Program pokriva i prati sve situacije koje se mogu desiti u poslovanju rent-a-cara. Od podsjetnika do printa dokumenata.


Bliži se nova sezona užurbanog poslovanja rent a car agencija. Sad je savršena prilika da poslovanje u novoj godini pojednostavite najpoznatijim i najstarijim (16 godina tradicije) domaćim programom za vođenje rent a car poslovanja koji koristi 40 rent a car agencija u Hrvatskoj i susjednim zemljama. Svi koji do 1. siječnja 2020. aktiviraju program imaju 50% popusta na licencu te tri mjeseca korištenja programa bez troškova održavanja.

RCM - Rent a car manager je prva hrvatska aplikacija namijenjena vođenju poslovanja rent a car agencije i savršeno zadovoljava potrebe koje vođenje poslovanja iziskuje.

Aplikacija je napravljena u suradnji s ljudima iz navedenog područja i pokriva sve situacije koji se mogu dogoditi u radu jednog rent a car-a, od ugovora, računa, rezervacija i prijava šteta do različitih statističkih i financijskih izvještaja o najmu.

Osnovne funkcije programa "RCM - Rent a car manager":

- Ugovori o najmu vozila
- Rezervacije
- Transfer karte
- Izdavanje računa (Fiskalizacija) i financije
- E-računi
- Fleet management
- Damage report i obrada šteta
- Dugoročni najmovi
- Prepaid ugovori i rezervacije
- Servisna knjižica vozila
- Cjenici dnevnog najma i dodatnih usluga
- Evidencija ulaznih računa
- Gotovinska blagajna i blagajnički izvještaji
- Izvještaji (financijski, operativni i mnogi drugi)
- Mogućnost integracije čitača kreditnih kartica, skenera dokumenata, signature pad-ova...
...

Više o samom programu možete saznati na linku RCM - Rent a car manager gdje možete isprobati LIVE DEMO verziju. Osmrtnicama ba