EnglishHrvatski
 

Tvrtka Moj E-račun i vinisWEB potpisali ugovor o suradnji oko integracije sustava za slanje E-računa

Nedjelja, 05.08.2018.| Bussiness news
E-računi su od EU preporučeni način slanja računa. S ovim sustavom ne trebate printati, kuvertirati i poštom slati račune, već to radite klikom miša direktno iz jedne od naših aplikacija.
Tvrtka Moj E-racun i vinisWEB su potpisali ugovor o suradnji te napravili prve integracije sučelja korisnicima koji koriste neko od rješenja iz vinisWEB-a.

Naši korisnici imaju mogućnost unutar neke od naših aplikacija elektronički slati račune svojim partnerima i klijetima.
Moj-eRačun mreža je najveća eRačun mreža u regiji s 40.000 aktivnih pošiljatelja i primatelja eRačuna što znači da obuhvaća više od 25% poslovnih subjekata u Republici Hrvatskoj.

eRačun modul integriran je u više od 100 računovodstvenih programa. Ukoliko ne koristite računovodstveni program eRačune možete slati putem naše eRA aplikacije.

Najveća prednost servisa Moj-eRačun je izuzetno visoka stopa preuzetih eRačuna koja iznosi visokih 98% za što je zaslužna profesionalna korisnička podrška servisa. Inovacije, fokusiranost na jednu tržišnu nišu i stavljanje korisnika na prvo mjesto osigurali su nam poziciju tržišnog lidera i vrijednog partnera mnogim tvrtkama.

Zakonska regulativa
eRačun servisa Moj-eRačun ovjeren je aplikativnim certifikatom i vremenskim žigom, što ga čini pravovaljanim prema Zakonu o elektroničkoj ispravi, Zakonu o elektroničkom potpisu te Pravilniku o PDV-u (NN 79/13).

Status preporučene pošiljke
Svaki eRačun poslan putem servisa Moj-eRačun ima status preporučene pošiljke. Znate točno vrijeme kada je poslani eRačun preuzet i kada počinje teći valuta plaćanja.
Primatelj može isti račun preuzeti neograničen broj puta. Naši korisnici nemaju problema s izgubljenim računima, ubrzavaju naplatu i imaju potpunu kontrolu nad dostavom svojih računa.

Slanjem eRačuna ostvarujete izuzetan benefit, no zaprimanje eRačuna predstavlja pravi korak prema stvaranju modernog, brzog i konkurentnog poduzeća.