EnglishHrvatski
 

BLAGDANSKA AKCIJA! Besplatna licenca programa RačuniPLUS uz tri mjeseca korištenja bez naknade.

Srijeda, 18.12.2019.| Our Apps
Tvrtka vinisWEB daruje svojim budućim korisnicima jedinstvenu ponudu svoje aplikacije RačuniPLUS za jednostavno upravljanje računima, ponudama, otpremnicama, kao i izdavanje istih.


Blagdansko je vrijeme darivanja. Tvrtka vinisWEB svim novim korisnicima programa Računi PLUS koji aktiviraju program do 1. siječnja 2020. daruje vrijedne pogodnosti u obliku besplatne licence i bez naknade mjesečnog održavanja programa za prva tri mjeseca korištenja.

Program RačuniPLUS je jednostavna aplikacija namjenjena za izdavanje i FISKALIZACIJU računa. Osim računa moguće je kreirati i ponude te otpremnice. Financijski modul s blagajnom nudi razne filtere pretrage računa, evidenciju uplata i različite financijske izvještaje. Evidencija artikala, djelatnika i imenik partnera su također dio aplikacije.

Osnovna prednost ovog sustava izrade računa nad ostalim je da su svi podaci dostupni ONLINE, bilo gdje kroz web pretraživač, a sve što Vam treba je veza sa internetom, LAPTOP, TABLET ili SMARTPHONE.

Ovim načinom izbjegavamo instalaciju programa na određeno računalo, te nemamo rizika od gubitka podataka usljed inficiranja računala virusima.

Za naše buduće korisnike važno je naglasiti da su tvrtke Moj E-racun i vinisWEB potpisale 2017. ugovor o suradnji te napravile prve integracije sučelja korisnicima koji koriste neko od rješenja iz vinisWEB-a uključujući program RačuniPLUS. Moj E-račun je najveći domaći informacijski posrednik za razmjenu eRačuna.

Naši korisnici imaju mogućnost elektronički slati račune svojim partnerima i klijetima. Moj-eRačun je najveća mreža aktivnih pošiljatelja i primatelja eRačuna što znači da obuhvaća više od 60% poslovnih subjekata u Republici Hrvatskoj. Servis ima izuzetno visoku stopu preuzetih eRačuna koja iznosi visokih 98%.

Na linku RačuniPLUS možete doznati više o samoj aplikaciji, te zatražiti pristup live demo verziji.Osmrtnicama ba