EnglishHrvatski
 

AdriaScan i vinisWEB potpisali ugovor o suradnji oko integracije čitača osobnih dokumenata

Ponedjeljak, 30.07.2018.| Our Apps
Korisnici naših poslovnih aplikacija imaju mogućnost automatskog očitanja podataka i pohrane u program s čime se skraćuje vrijeme prikupljanja podataka i neugodnosti oko uzimanja osobnih podataka.
vinisWEB i Adria Scan su dogovorili suradnju na polju implementacije čitača osobnih dokumenata i vozačkih dozvola u aplikacijama RCM, AutoMehanika, RačuniPLUS, te aplikaciji za prodaju izletničkih karata TripTickets.

Adria Scan je domaća tvrtka iz Sv. Nedjelje, svjetski lider u ovoj tehnologiji. Njihova rješenja se primjenjuju za kontrolu putnika na granicama, hotelijerstvu, zdravstvenim ustanovama, aerodromskom check-in-u, financijskim institucijama, telekomunikacijama, te na mnogim drugim mjestima.
Adria Scan je sa svojim proizvodima i uslugama prisutna u više od 65 zemalja, a njihov sustav je instaliran na više od 3000 lokacija.
S Uredima u Mexicu, Katru i Indoneziji pokrivaju tržište cijelog svijeta.

Skeneri su integrirani kod više naših klijenata, te se pokazao iznimno brz i učinkovit u programu RCM - Rent a car manager, gdje je vrlo bitno brzo prikupiti osobne podatke gostiju koji preuzimaju vozila.

Ukoliko i Vi imate potrebu za ovakvim rješenjem, slobodno nas kontaktirajte.