EnglishHrvatski
 

Nova WEB stranica vinisWEB-a

Utorak, 17.07.2018.| Web Design
Predstavljamo Vam naše nove web stranice. Stranica je nadograđena sa Blog sekcijom, te su predstavljeni i ostali programi iz naše ponude.

Predstavljmo Vam naše nove web stranice na domeni www.vinis.hr.
Na novim stranicama imate mogućnost detaljnije se upoznati sa našim aktivnostima u polju web designa kao i u polju izrade aplikacija za vođenje poslovanja.

U WEB DESIGN dijelu možete se informirati o načinima i koracima koje treba poduzeti u projektu izrade nove web stranice, te se na taj način što bolje upoznati sa samim procesom.

U dijelu POSLOVNIH APLIKACIJA smo Vam detaljno predstavili sve naše aplikacije, sa screenshotovima, te načinom funkcioniranja istih. Dodali smo i novu aplikaciju AutoMEHANIKA za Vođenje poslovanja AUTOMEHANIČARSKE RADIONICE. Osim te aplikacije su predstavljene i naše popularne standardne aplikacije:
- RCM - rent a car manager - Aplikacija za vođenje poslovanja Rent a Car-a
- NadzorPLUS - Aplikacija za vođenje projekata u građevinarstvu i arhitekturi
- RačuniPLUS - Program za izdavanje računa i FISKALIZACIJU

A kako bi Vas dodatno informirali o trendovima u Web Dizajnu i ERP sustavima, otvorili smo i novu BLOG sekciju, u kojoj ćemo Vam donositi najsvježije vijesti vezane za trendove u poslovanju, web dizajnu, IT-ju i aplikacijama za vođenje poslovanja tvrtki.