EnglishHrvatski
 

Danas počinje Festival tehnologije i poduzetništva u Splitu

Utorak, 14.09.2021.| Bussiness news
Prvi Festival tehnologije i poduzetništva održava se 14. i 15. rujna u Ljetnom kinu Bačvice. Svečano će ga otvoriti splitski gradonačelnik Ivica Puljak u 18h,a nakon toga slijede zanimljiva predavanja, panel rasprave, networking posjetitelja...


Prvi Festival tehnologije i poduzetništva održat će se danas i sutra u Ljetnom kinu Bačvice. Dvodnevni događaj udruge Split Tech City, najavljeno je, okupit će na jednom mjestu one koji žele aktivno sudjelovati u jačanju lokalne tehnološke zajednice i poslušati uspješne priče lokalnih poduzetnika kroz predavanja i panel rasprave.

Toni Trivković, predsjednik Split Tech Cityja, rekao je za Dalmatinski portal da udruga na čijem je čelu kontinuirano organizira predavanja, radionice, podcaste te medijski prate i potiču razvoj zajednice, a Festival tehnologije i poduzetništva vide kao "vrh sante leda" svojih aktivnosti.

- "Prošlo ljeto smo organizirali OpenCoffee u Ljetnom kinu Bačvice i dobili izvrsne povratne informacije te nas je to motiviralo da pokrenemo veći događaj - Festival", kazao je Toni Trivković, inače vlasnik tvrtke Agilo.

- "Predavanja na Festivalu neće biti striktno tehničkog karaktera već smo se fokusirali na sadržaj koji može inspirirati učenike, studente, a i profesionalce iz industrije. Festival kreće u popodnevnim satima te po danu imamo četiri događaja. Nismo zagušili Festival sa sadržajem već smo namjerno ostaviti vremena za interakciju publike, predavača i panelista."Festival će obuhvatiti neke od aktivnosti udruge koje se provode tijekom cijele godine, poput FuckUp i Women In Tech panela, Open Coffee-a, predavanja "Živi lokalno, radi globalno" i slično.

smrtovnice Festival je, kako kaže organizator, namijenjen svima koji traže inspiraciju i koji vjeruju u tehnološki i poduzetnički potencijal grada Splita. Namijenjen je studentima i mladima koji su tek zakoračili na tržište rada i žele se povezati s ljudima iz struke te poslušati uspješne priče lokalaca, dobiti korisne savjete i know-how, ali isto tako i profiliranim stručnjacima koji aktivno sudjeluju u jačanju lokalne zajednice, a koji na Festivalu mogu razmjenjivati znanja, iskustva i ideje.prodaja stanova pik smrtovnice avaz blumen horoskop kalkulator online knjige cvijece vicevi


Source: Dalmatinski portal